Annons

Annons

Annons

Jönköping

Tidningen är sen – tack för ditt tålamod!

Snöfall och halka ställer till problem för alla oss som försöker ta oss fram - också för tidningsbuden.

På småtimmarna, när de flesta av oss andra ligger och sover, ger sig tidningsbuden ut med sina buntar för att du ska ha din tidning när du stiger upp. De senaste dagarna har vi haft stora problem med vädret. I dag är det flera av våra prenumeranter som inte får sin tidning förrän i eftermiddag av det enkla skälet att det inte har gått att ta sig fram i vissa områden.

Annons

Annons

Vädret råder vi inte över, liksom andra saker som sjukdomar eller strömavbrott, allt faktorer som kan påverka vårt löfte till dig att du ska ha tidningen före klockan 06.00 om du bor i en tätort och före 07.00 om du bor på landet. Vi gör så gott vi kan i varje läge, och våra distributörer kämpar på i drivorna, men vi är också förstås tacksamma om du hjälper till med att exempelvis skotta så att vi kommer fram till just din brevlåda.

Om du skulle vara en av dem som drabbas av sen tidning, kan jag tipsa om att det alltid går att ta del av tidningen och alla våra nyheter digitalt som prenumerant - även e-tidningen som är exakt samma som den tidning vi levererar hem till dig. Om du saknar inlogg är det bara att kontakta vårt kundcenter (kundcenter@hallmedia.se).

Tack för ditt tålamod!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan