Annons

Annons

Annons

Centrala Väster

Klart: Flera småländska bönder söker kärleken i Bonde söker fru

Under förra året fick vi följa Markus och Fredrik i succéprogrammet Bonde söker fru. Nu har TV4 valt ett antal bönder som tittarna ska få möjlighet att skriva till och kanske dejta till kommande säsongen.

Linda Lindorff lotsar bönder mot kärleken i Bonde söker fru. Nu är det klart vilka som kan få möjligheten att dejta i tv.

LÄS MER: Därför tog Bonde söker fru-romansen slut: ”Det gör ont i varenda cell av mig”

Annons

Annons

Det är sju bönder som har valts ut för att presenteras för tittarna. Bland dem finns en veterinär, flertalet mjölkbönder och ett par skogsbönder.

Från de småländska breddgraderna handlar det om 28-årige Magnus från Älmhult och 33-årige Per från Vimmerby som ska få chansen att träffa rätt i kärleken.

Magnus från Älmhult

Älmhultsbonden Magnus jobbar som köttbonde och även på ett sågverk. Han beskriver sig själv som en gosig teddybjörn samt spontan och kärleksfull.

— Jag söker en tjej som är snäll, naturlig och jordnära och som inte är rädd för att få lite skit under naglarna, säger Magnus i ett pressmeddelande.

Vimmerbybonden Per

Vimmerbybonden Per jobbar som skogsbonde och är musikintresserad, faktum är att han bland annat spelar fiol.

— Jag längtar efter att träffa en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. En tjej som förstår att min livsstil i vissa perioder under året är arbetsintensiv - men som kommer få det återgäldat många gånger om när det är lågsäsong i skogen, säger Per.

Annons

För Jönköpingsområdet då? Den här gången blev det tyvärr ingen deltagare härifrån.

Programmet där bönderna presenteras sänds på TV4 torsdag 5 april.

Läs mer: Här är våra lokala dokusåpastjärnor

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan