Annons

Annons

Annons

Nässjö Centrum

Han vill rädda Energikällan

Text

Anders Hansen, Safe, vill rädda kommunens personalgym Energikällan. I en motion kräver han att verksamheten drivs vidare.

Anders Hansen, Safe, vill att personalgymmet Energikällan räddas genom att motsvarnde verksamhet öppnas i andra lokaler.

Det har väckt intern kritik när det blev känt att Energikällan ska läggas ner när renoveringen av Parkgården går vidare. I augusti beräknas personalgymmet läggas ned permanent. Personal har protesterat, och två idrottslärare skrev ett öppet brev mot planerna.

Annons

Annons

Nu sällar sig Anders Hansen, Safe, till kritikerna. Han ser att friskvårdsanläggningen är en möjlighet för den kommunala personalen att förebygga ohälsa och belastningsskador. Gymmet kan även användas för rehabiliterande träning.

Han lyfter även fram den goda tillgängligheten. De generösa öppettiderna gör att personal har möjlighet att träna, trots oregelbundna arbetstider.

I en motion till kommunfullmäktige föreslår Anders Hansen att motsvarande verksamhet öppnas i andra lämpliga lokaler med samma generösa öppettider som idag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan