Annons

Annons

Annons

Eksjö

Så ser reportrarnas vardag ut – häng med på Instagram

Text: 

Katter, kaffedrickande och en hel del runtflängande – hur ser reportrarnas vardag egentligen ut? Följ Smålands-Tidningen på Instagram och häng med bakom kulisserna!

Eksjöredaktionen vill se dina bilder också – tagga bilden med #smtläsarbild och få chansen att synas i vårt flöde!

Att jobba som reporter är roligt och spännande, och varje dag får Smålands-Tidningens reportrar träffa nya ortsbor, se delar av kommunen växa fram, ta tempen på samhället och förmedla viktig information till läsarna.

Annons

Annons

Men vad händer egentligen bakom kulisserna? Vem är kaffedrickaren bakom skärmen till artikeln du läser nu? Hur gick det egentligen till när Claes skulle livesända framför en gigantisk julgran, och varför var Alexandra tvungen att stanna bilen på väg till jobbet?

Inbäddat innehåll

För att öka närheten till läsarna och dela med oss från vardagen på redaktionen kan du nu följa Smålands-Tidningen på Instagram! Ladda ner Instagramappen via App Store (för iPhone) eller Play Butik (för Android), och tidningens konto hittar du enkelt genom att söka på Smålands-Tidningen i appen.

Vi vill ju såklart ta del av läsarnas vardag också! Tagga din bild med #smtläsarbild på Instagram så har du också chansen att synas i vårt flöde!

Du har väl inte missat att vi även finns på twitter? Där heter vi @Smalandstidning!

Vi ses i flödet!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan