Annons

Annons

Annons

Centrala Väster

Här är Erik Brännströms nya NHL-klubb efter stora trejden

Det hände en hel del under NHL:s sista dag för övergångar och för flera före detta HV-spelare blev det att packa trunken och flytta till ny klubb.

Erik Brännström byter Vegas Golden Knights mot Ottawa Senators.

Backtalangen Erik Brännström, som lämnade HV efter förra säsongen för att prova lyckan i Vegas Golden Knights hann aldrig göra NHL-debut i nya klubben innan han blev bortbytt. Brännström har den här säsongen gjort 28 poäng på 41 matcher för farmarklubben Chicago Wolves i AHL men får nu finna sig i att flytta till Ottawa Senators, bottenlag i NHL.

Annons

Annons

Brännström ingick i den trejd som främst handlade om att stjärnan Mark Stone bytte Ottawa Senators mot Vegas Golden Knights.

Förre HV-backen Oscar Fantenberg har spelat i bottenlaget Los Angeles Kings de två senaste säsongerna men nu byter han upp sig. Fantenberg är nämligen klar för Calgary Flames, som just nu leder den västra konferensen.

Kevin Fiala gjorde en och en halv säsong i HV71 2013–2015 innan han flyttade till Nashville Predators men nu kommer schweizarens NHL-karriär att fortsätta i Minnesota Wild.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan