Annons

Annons

Annons

Eksjö stadsfest 2019

Melloprofiler klara för stadsfesten

Duon Samir Badran och Viktor Frisk kommer till Eksjö stadsfest. I sommar ger de sig ut på turné och ett av stoppen blir alltså i Eksjö. Arbogabandet The Hawkins är också klara till stadsfesten.

Samir Badran och Viktor Frisk uppträder i Eksjö i sommar.

Arbogabandet The Hawkins kommer till Eksjö stadsfest sista helgen i augusti.

Annons

Annons

Samir Badran och Viktor Frisk slog igenom 2014 med sin singel Success. Året efter deltog de i Melodifestivalen med bidraget Groupie, där de via andra chansen hamnade i den stora finalen.

2016 var de återigen med i Melodifestivalen med bidraget Bada nakna samt förra året med låten Shuffla.

Samir har förutom i Melodifestivalen tävlat i dansprogrammet Let's dance 2017. Förra året släppte Samir och Viktor även boken med samma namn. Där berättar för författaren Pascal Engman om resan mot framgång och livet bakom rampljuset. Samma år släppte de även låten Put your hands up för Sverige i samband med fotbolls-VM. Fredagen den 30 augusti kommer de till Eksjö.

Arbogabandet The Hawkins kommer att uppträda på Eksjö stadsfest lördagen den 31 augusti. I ett pressmeddelande från Fiesta Eksjö beskriver de att bandet spelar energisk rock'n'roll med tydliga influenser från 1970-talet.

The Hawkins bildades för sex år sedan och har sedan dess släppt tre EP. Deras debutalbum Ain't Rock n Roll släpptes i oktober 2017. De har bland annat spelat på festivaler som Sweden rock, Peace and love, Metallsvenskan och Rockfesten, samt en turné i Ryssland. Bandet består av Albin Grill, Mikael Thunborg, Johannes Carlsson och Martin Larsson.

LÄS MER: Skånskt rockband till stadsfesten

Annons

LÄS MER: Molly återvänder till stadsfesten

Annons

LÄS MER: Backyard Babies klara för Eksjö stadsfest

LÄS MER: Hyllad artist klar för Eksjö stadsfest

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan