Annons

Annons

Annons

Eksjö stadsfest 2019

Punklegendarer klara för för stadsfesten

Skatepunkbandet Millencolin kommer till Eksjö stadsfest. I veckan blev det också klart att Eksjöbandet Orbit Culture kommer att spela i stan sista helgen i augusti.

Millencolin kommer till Eksjö stadsfest.

Eksjöbandet Orbit Culture ska spela på den lokala scenen.

Annons

Det var 1992 som bandet Millencolin bildades i Örebro. Det var de tonåringarna Nikola Šarčević, Mathias Färm och Erik Ohlsson. Trummisen Fredrik Larzon anslöt till bandet 1993, sedan dess har de bestått av samma bandmedlemmar.

Millencolin har gett ut nio studioalbum och det senaste SOS kom ut i februari tidigare i år. Från att ha sjungit om att åka skateboard och spela tv-spel handlar det senaste albumet om klimatpåverkan och den ökande främlingsfientligheten.

Annons

Lördagen den 31 augusti kommer de till Eksjö stadsfest.

Orbit Culture från Eksjö har spelat på Eksjö stadsfest flera år tidigare. Fiesta Eksjö säger att de har som målsättning att ge lokala band en chans att uppträda på stadsfesten.

Bandets musik beskrivs som tung och melodiös metal. Än så länge har de släppt fyra skivor och den senaste kom förra året. Snart kommer bandet att släppa nytt material. Spelningen på stadsfesten blir starten på deras Europaturné. Orbit Culture kommer att spela på Museigårdens scen den 30 augusti.

LÄS MER: Grammisnominerad dj-duo till stadsfesten

LÄS MER: Lisa Miskovsky är klar för Eksjö stadsfest

LÄS MER: Melloprofiler klara för stadsfesten

Annons

LÄS MER: Skånskt rockband till stadsfesten

LÄS MER: Molly återvänder till stadsfesten

LÄS MER: Backyard Babies klara för Eksjö stadsfest

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan