Annons

Annons

Annons

Eksjö stadsfest 2019

Karnevalstämning och dödsdisco på stadsfesten

En rad artister som är klara till Eksjö stadsfest har släppts under året. Några av årets artister är Backyard babies, Fricky, Millencolin och Molly Sandén. Det utlovas också en hel del magi och karnevalstämning.

Kårp kommer till Eksjö stadsfest sista helgen i augusti.

Varietésällskapet Karneval kommer att underhålla i Eksjö.

Annons

Annons

Scarlet är en av artisterna som uppträder i Eksjö i sommar.

Varje vecka släpper Fiesta Eksjö, som arrangerar Eksjö stadsfest, en eller flera artister och uppträdanden som kommer att se den sista helgen i augusti.

Tidigare under året blev det offentligt att skatepunkbandet Millencolin kommer till stadsfesten, även Molly Sandén, Samir och Viktor, Sandro Cavazza, Backyard Babies, Thomas Di Leva, Wilmer X och Lisa Miskovsky, för att nämna några.

I förra veckan blev det klart att varietésällskapet Karneval kommer till Eksjö. De var ett inslag på förra årets stadsfest och återvänder alltså i år. Det utlovas bland annat trolleri, jonglering och fakirkonster. Mellan föreställningar har publiken möjlighet att möta tankeläsare, köpa mirakelmedicin eller bli spådd av en spåman.

Annons

Scarlet är också en akt som är klar till Eksjö. Musiken beskrivs som provocerande, utmanande och ifrågasättande av samhällsnormer och strukturer. Förra året släppte Scarlet tre singlar och har haft spelningar på Sweden rock festival och Gäfle metal festival.

Annons

Även Göteborgskollektivet Kårp kommer till stadsfesten. Tidigare i år släpptes debutalbumet och kallar sin musik för dödsdisco. Gruppen beskriver sin egen musik som de mörkaste tonerna i ABBAs repertoar med de sköraste harmonierna i norsk black metal.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan