Annons

Annons

Annons

Jönköping

Hela listan: De uppträder i SVT:s Allsång på Skansen – se alla artister här

Text

Sommaren är här och det betyder att också Allsång på Skansen snart är här. Nu har SVT presenterat årets artister och det är som vanligt flera välkända profiler, bland annat Laleh, John Lundvik och Icona Pop kommer äntra allsångsscenen.

Sanna Nielsen leder återigen allsången.

Årets upplaga av Allsång på Skansen har premiär tisdag 25 juni. I år firar sommarklassikern 40 år i tv-rutan. Sanna Nielsen kommer, som hon har gjort de senaste åren, axla rollen som programledare.

Annons

Bland de artister som kommer kommer uppträda vid årets upplaga märks bland annat Laleh, Molly Sandén, Lamix och Imenella. Men även klassiska allsångsveteraner som Carola, Owe Thörnqvist och Ann-Louise Hansson kommer dyka upp under sommaren på Skansen. Det här skriver SVT.

Annons

Nedan ser du en lista på samtliga artister.

SVT skriver att det i år är 40-årsjubileum för tv-sändningen av programmet. Allsång på Skansen drog i gång redan 1935, men började visas i tv 1979.

Sedan 2009 har även TV4 kört sitt allsångsprogram "Lotta på Liseberg" och även i år kommer tablån att fyllas med allsång även på måndagar, utöver SVT:s tisdagsprogram. Under faktarutan om Allsång på Skansen ser du också årets artister som uppträder hos Lotta på Liseberg.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan