Annons

Annons

Annons

Hörle/Rusken

”Vi ger dig läsning som ska räcka ett tag”

Vi tänker oss gärna att vi i Jönköpings län är bäst i landet på nyföretagsamhet, sysselsättning och andel företagare per capita. Det är vi inte, även om vi ligger bra till endast några placeringar ned på flera av topplistorna, men vi är förbaskat bra ändå – och det vill vi att du ska kunna läsa om i den bilaga vi nu har lanserat.

Och bara tanken på att vi är bra är viktig nog både för självkänslan och för förutsättningarna att skapa en god grogrund för entreprenörer. Några av dem möter du i det första numret – från gräsrotsentreprenörer i den växande skaran Reko-ringar, som sprider sig som just ringar på vattnet över hela länet, till Consids vd Peter Hellgren, Vetlandasonen som värdesätter sin personal över alla övriga tillgångar.

Annons

Annons

Vi funderade länge och väl över namnet på den bilaga, som du som är prenumerant kommer att få framöver, och det ena mer eller mindre lustiga eller krystade förslaget lades på bordet och förkastades. Varför krångla till det? Det fick bli Näringsliv, helt enkelt – begripligt och tillräckligt brett för att omfatta all den journalistik kring ekonomi, affärer och företagsamhet som vi vill att du ska få ta del av.

Nu gör vi alltså en rivstart före semestern och ger dig läsning som vi hoppas räcker ett tag. Du kommer att få bilagan en gång i månaden framöver, men vi gör ett uppehåll över sommaren och återkommer i september. Ha en skön sommar!

P. S. Du som är Premiumkund och läser oss digitalt kan givetvis också ta del av näringslivssatsningen i både appen och på sajten.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan