Annons

Annons

Annons

Orientering

O-ringens andra etapp avklarad - så går det för Höglandslöparna

Text: 

O-ringens andra etapp avgjordes under tisdagen i Finspång. Med tre etapper kvar att springa leder två orienterare från Höglandet sina klasser.

Under tisdagen avslutades O-ringens andra etapp i Finspång. Bland de lokala orienterarna i elitklasserna var det Siri Suter som stack ut mest i klassen D20 Elit. På den andra etappen avancerade Suter sju placeringar och ligger nu på en tredjeplats, fortsatt med en differens på 4 minuter och 44 sekunder upp till förstaplatsen.

Utöver elitlöparna leder två orienterare från Höglandet sina respektive klasser efter O-ringens andra dag. Ulrika Ribbholm har behållit sin ledning från den första etappen och har nu ett försprång på 2 minuter och 4 sekunder i klassen D50 motion. Ribbholm jagas bland annat av Annelie Blomgren, från SOK Aneby, som ligger på en femte plats efter tisdagens lopp.

Annons

Annons

SOK Aneby har flera löpare med medaljvittring. Från klubben finns även Anna-Stina Högemo Karlsson som under tisdagen avancerade till förstaplatsen. Med tre etapper kvar att springa leder Högemo Karlsson klassen D70 motion med en marginal på 1 minut och 3 sekunder.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan