Annons

Annons

Annons

Eksjö stadsfest 2019

Ta chansen – är du morgondagens stjärna på stadsfesten?

Rock, indie, pop, grunge, ballader... På stadsfestens scener bjuds det på musikakter i alla former och genrer – och nu kan du eller en vän vara den som står på scen!

Eksjö stadsfest lockar tiotusentals besökare – och nu kan du vara nästa akt på scen.

Eksjö stadsfest, som traditionsenligt hålls sista helgen i augusti, är ett evenemang som inte bara sätter Eksjö på kartan, utan även morgondagens stjärnor. Många idag rikskända artister har tagit sina första musikaliska steg på stadsfesten – och nu söker vi efter nästa stjärna!

Annons

Annons

Tillsammans med stadsfesten letar tidningen efter morgondagens (och augustis) nästa stora akt. Har du artistdrömmar? Eller har du en vän som behöver en knuff över scentröskeln? Då ska du – eller din vän (varför inte båda?) – anmäla dig till vår talangtävling.

Hur gör man?

√ Spela in ett TV- eller ljudklipp där du sjunger eller spelar en egen låt eller en cover.

√ Inspelningen får vara max en minut.

√ Se till att ljudet hörs bra. Du behöver dock inte någon avancerad utrustning, oftast duger det med modernare datorer eller mobiltelefoner.

√ Skicka in ditt bidrag till centralred@smt.se och märk mailet med TALANGTÄVLING 2019, samt ditt namn eller bandnamn, i ämnesraden. Om ni är exempelvis en duo, men inte har ett bandnamn, skriver ni in samtligas namn. Exempel på ämnesrader:

Om du är soloartist: TALANGTÄVLING 2019 Förnamn Efternamn

Om ni spelar i band: TALANGTÄVLING 2019 Bandnamnet

√ Om klippet är för stort för att kunna skickas i ett vanligt mail, kan du skicka in det via Sprend eller WeTransfer. Du skickar det till samma mailadress som ovan.

Sista anmälningsdatum: Söndagen den 11 augusti 2019.

När anmälningarna är inne kommer juryn [se faktarutan nedan] att plocka fram fem finalister, som sedan alla läsare kan gå in och rösta på!

Annons

Priset

Vinnaren kommer att få uppträda på stora scenen på stadsfesten – och allt livesänds på vår sajt. Konserten kommer att vara 30 minuter, så se till att ha material för att spela så länge! Det går lika bra att sjunga egna låtar, som covers.

Tidningen kommer även att göra intervjuer med samtliga finalister, som kommer att publiceras i alla våra kanaler.

Lycka till!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan