Annons

Annons

Annons

Tranås centrum

Dags för bilfest i Tranås – så bevakar tidningen årets cruising

Text

På lördag är det dags – då rullar den uppskattade Tranåscruisingen genom stan igen, och tidningen kommer självklart befinna sig på plats för att bevaka evenemanget.

Tranås Cruising brukar betyda en folkfest utan dess like. Artister, bilentusiaster, barnfamiljer och andra festglada besökare intar Tranås gator i dagarna två, och genom staden kommer otaliga veteranbilar att rulla.

Annons

Annons

Tidningen kommer naturligtvis att befinna sig på plats, och erbjuder i år både en livesändning, ett exklusivt bildspel, samt artiklar. Reportrarna kommer att ta rygg på raggare, intervjua besökare, och prata med arrangörer.

Livesändningen hittar du på vår sajt, www.tranastidning.se, med start 18.30 på lördag. Även bildspelet och artiklarna kommer att publiceras på sajten och i appen under helgen, och självklart även i papperstidningen. Om du inte redan nu är Premiumkund, men vill ta del av tidningens bevakning, kan du följa länken här för att bli prenumerant hos oss! Du får då tillgång till alla Hall Medias tidningar.

Vad ser du mest fram emot på cruisingen? Skicka ett meddelande till oss på vår Facebooksida Tranås Tidning!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan