Annons

Annons

Annons

Ishockey

Här träffas förre HV-talangen av skridskon i ansiktet – varning för otäcka bilder

Text

Erik Brännström gjorde säsongspremiär för sitt Ottawa Senators i NHL i natt. Men det höll på att sluta illa för den tidigare HV-backen.

Förre HV71-talangen Erik Brännström, 20, stod för en fin insats NHL-premiären, trots att det blev en förlust med 3-5 mot Toronto Maple Leafs.

Men det var inte det som eftersnacket handlade om för Nässjöfostrade backen. Istället höll det på att sluta riktigt illa.

Det var när Erik Brännström skulle stoppa Torontos superstjärna Auston Matthews, som i slutsekunderna försökte fullborda sitt hattrick i tom kasse, som båda två ramlade omkull på isen. Den tidigare HV-backen fick då motståndarens ena skridskoskena – i ansiktet.

Annons

Annons

Erik Brännström ramlade ihop på isen och tog sig omedelbart för ansiktet efter händelsen.

Trots de otäcka scenerna kom lugnande besked direkt efter förlusten från Ottawa-håll när de mötte den samlade pressen:

– Han fick skridskon i ansiktet. Det ser ut som att det blir några stygn, men han kommer bli okej. Det var otäckt, säger Senators-coachen DJ Smith till Ottawa Sun.

Även pappa Niklas Brännström twittrade:

"En händelserik natt för Erik förlust i premiären, en assist i första bytet och i sista sekunden en skridsko i ansiktet, kändes väldigt skönt när Erik sms att han är ok", skriver Niklas Brännström.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan