Annons

Annons

Annons

Nässjö Centrum

Nässjöbons vilda dygn – misstänks för flera brott

Text

En man i 40-årsåldern uppehöll sannerligen polisen ordentligt under ett dygn. Inte mindre än vid tre händelser under en tidsperiod på 24 timmar fick polisen rycka ut vid olika ärenden där samma man inblandad.

En man ska ha slickat på godisskedar vilket ledde till att man fick kassera godisburkar. Bilden är från ett annat tillfälle.

Det började under den sena måndagseftermiddagen då personal från en livsmedelsbutik i Nässjö kontaktade polisen. Mannen, som är i 40-årsåldern och känd av polisen sedan tidigare, ska då ha ätit lösviktsgodis och samtidigt slickat på tillhörande skedar vilket ledde till att man fick kassera ett antal godisburkar. En anmälan om ringa stöld upprättades.

Annons

Annons

Några timmar senare, vid 22-tiden på kvällen, ska samma man ha påträffats i anslutning till Brinellgymnaiset.

– Allmänheten ringde in om att en konstig alternativt påverkad man strök omkring. Polisen påträffar den här mannen och upprättar en anmälan om ringa narkotikabrott, säger Roger Olsson vid Höglandspolisen.

Men inte nog med det. Under tisdagseftermiddagen ska polisen ännu en gång fått rycka ut – den här gången till ett äldreboende i Nässjö – där samma man ska uppträtt aggressivt mot personalen.

– Det verkar inte varit något brott begånget i det ärendet men han omhändertas enligt lob. Under transporten till Eksjö kan man kan konstatera att mannen petat i sig ett okänt antal tabletter och han körs senare till sjukhus och de håller honom som ett sjukvårdsärende.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan