Annons

Annons

Annons

Fotboll

Mariannelundsprofilen om 2019 och vad som händer 2020

Text

Det är dags att summera året som varit och samtidigt blicka framåt mot 2020. Tidningen har låtit personer i Eksjö kommun tycka till om vad de minns bäst samt vad de ser fram emot nästa år.

Föreningseldsjälen Roger "Bullford" Olofsson, ordförande i HM IS och tillika passionerad landslagssupporter i fotboll.

Föreningseldsjälen Roger "Bullford" Olofsson, ordförande i HM IS och tillika passionerad landslagssupporter i fotboll.

Vad kommer du ta med dig från 2019?

Annons

– Jag tar främst med mig att det var väldigt intressant att åka till nya fotbollsländer som jag aldrig hade besökt tidigare. Jag har ju följt landslaget i många europeiska länder men Färöarna och Rumänien hade jag aldrig varit i tidigare. Och med tanke på utgången som blev med avancemang till EM så blev det extra lyckat år. Nu har vi bokat för 2020 med flyg och boende. Det saknas bara biljetter men vi har rätt många rankingpoäng så det ska nog inte vara några problem.

Annons

Vad ser du fram emot under 2020?

– Det blir ju fotboll igen då och självklart att följa EM. Men sedan kretsar ju mycket i mitt liv kring föreningen (HM IS) så man önskar ju allt kring detta ska fungera och att det även blir sportsliga framgångar samt att vi får igång lite nya lag både inom fotbollen och innebandyn.

Hur ska du fira nyår?

– Det blir en resa till Orsa med ett gäng kompisar och förhoppningsvis åka lite längdskidor, jag är inte så mycket för att åka utför. Vi har tidigare firat nyår tillsammans och då var vi i Sälen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan