Annons

Annons

Annons

Tranås

Tranåsbo anmäler företag – känner sig lurad av telefonförsäljare

När en Tranåsbo blev uppringd av ett företag som säljer kosttillskott gick hon med på ett så kallat provpaket. Senare upptäckte hon att avtalet hon gått med på sträcker sig över två år. Hon känner sig lurad och har anmält företaget.

En Tranåsbo känner sig lurad av en telefonförsäljare. Obs! Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

I anmälan till Allmänna reklamationsnämnden uppger kvinnan att hon blev uppringd av en säljare från ett Stockholmsföretag och att de kom överens om ett proverbjudande.

Annons

Avtal skrevs direkt, men efteråt upptäckte Tranåsbon att hon fått ett abonnemang som sträcker sig över två år och hon kände sig därför lurad. Hon skriver i anmälan att hon är säker på att säljaren inte berättade dessa detaljer under telefonsamtalet.

Annons

När kvinnan var i kontakt med företaget för att säga upp avtalet blev svaret nej. Enligt kvinnan förklarade hon att säljaren varit otydlig. Erbjudandet hon tackade ja till var en provförpackning och avtalet skulle sedan kunna sägas upp om kvinnan så önskade.

Följer manus

Även en konsumentvägledare hörde av sig till företaget, men fick samma besked. Enligt anmälan ska företaget ha uppgett att säljarna följer ett manus.

Genom sin Arn-anmälan kräver Tranåsbon att avtalet avslutas omedelbart.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan