Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2022

PRO ställer in en rad evenemang

Text

PRO Nässjö med 630 medlemmar har med anledning av Coronavirusets spridning valt att ställa in eller flytta fram en rad arrangemang den närmaste månaden. Tisdagens träff med Marcus Wårdmark från Nässjö näringsliv blir dock av.

Rolf Wilhelmsson och Karl-Evert Gustafsson från PRO, Pensionärernas riksorganisation, meddelar att PRO:s aktiviteter de närmaste veckorna ställs in. Tisdagens möte med Marcus Wårdmark från Nässjö näringsliv blir dock av.

Rolf Wilhelmsson och Karl-Evert Gustafsson från PRO, Pensionärernas riksorganisation, har under måndagen suttit i många telefonsamtal med styrelsen och representanter för bussbolag, för att prata om de arrangemang som sedan länge varit inbokade den närmaste framtiden – de kom enhälligt fram till att ställa in eller flytta fram en rad projekt.

Annons

Annons

Ingen resa till Pukeberg

– Det första arrangemang som ställs in är den inplanerade resan till Pukeberg den 26 mars, den resan har vi flyttat fram till ett senare tillfälle. Resebolagen har väldigt tillmötesgående, säger PRO Nässjös ordförande Rolf Wilhelmsson.

Trivseldansen på Pigalle den 8 april har också flyttats fram. På förra veckans trivseldans kom det 50 personer, att jämföra med det hundratal som normalt brukar komma på danserna.

– Månadsmötet och vårfesten som skulle ägt rum i slutet av mars ställs in helt. Likaså det mindre mötet, aPROpå som skulle ägt rum den 28 april ställs in.

Kanske månadsmöte i maj

– Nästa månadsmöte har vi den 19 maj, där avvaktar vi och följer utvecklingen noga då det är så långt fram, säger Rolf Wilhelmsson.

En resa som inte heller är inställd eller flyttad på är resan till Östergötland den 28 maj, där avvaktar Rolf Wilhelmsson och Karl-Evert Gustafsson coronavirusets framfart för att se vad som händer.

– Vi brukar åka längs med utsidan av Omberg mot Vättern och en runda i Östergötland, vi har pratat med bussbolaget och väljer att följa utvecklingen i det fallet också.

Mars-månadsmötet blir av

Men tisdagens möte med Marcus Wårdmark från Nässjö näringsliv blir av?

– Ja, fast vi har varit väldigt tveksamma till om vi skulle genomföra det, men vi har kommit fram till att det mötet blir av. Vi räknar med att det blir en mindre antal människor och att de som kommer är friska och känner sig friska. De som har lite förkylningssymptom räknar vi med att de stannar hemma, man får ta sitt eget ansvar, säger Rolf Wilhelmsson.

Annons

Marcus Wårdmark ska berätta om kommunens planer för affärsutvecklingen för centrumhandeln, Sörängen, Almenäs och Jönköpings påverkan på handeln i Nässjö, det ska bli intressant att lyssna till, säger Rolf Wilhelmsson.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan