Annons

Annons

Annons

Bandy

Vetlandatjejen stannar hos mästarna: ”Vann allt som gick att vinna”

Bella Aronsson har vunnit två raka SM–guld med Västerås SK.

Tro inte att hon är mätt för det. Vetlandatjejen är klar för två nya år i mästarklubben.

– Vi är aldrig nöjda helt enkelt, säger hon till klubbens hemsida.

Västerås Bella Aronsson (till vänster i vitt) är klar för två nya år i VSK–tröjan.

Bella Aronsson lämnade Skirö AIK för två år sedan för spel i Västerås SK istället. Under sin tid i nya klubben har hon vunnit allt som går att vinna med ett klubblag.

Annons

Nu finns nya framgångar i siktet för Aronsson som har skrivit på för två nya år i klubben.

Annons

– Jag trivs fantastiskt bra i laget och i föreningen och jag har fått en klarare framtidsbild även utanför bandyn. Såklart var VSK en stor del i mitt beslut att stanna i Västerås, säger hon till klubbens hemsida.

Den gångna säsongen vann VSK inte bara SM–guld. De tog även hem Svenska Cupen och World Cup.

–Vi vann allt som gick att vinna, det måste väl ändå vara ett helt okej betyg för en säsong? Vi har haft otroligt roligt på vägen, bandyn är inte bara bandy i sig utan det är mycket utanför isen som har bidragit till resultaten, säger hon till lagets hemsida och fortsätter:

– Vi är aldrig nöjda helt enkelt, vi tränar hårt och vill alltid bli bättre. Vi har två säsonger i bagaget tillsammans med Olle (Wiberg) och Hasse (Hedin), vi har en klar spelidé tillsammans som vi kommer att bygga vidare på. Det är några tongivande spelare som har lämnat och det är ett hål vi andra ska se till att fylla.

Bella Aronsson noterades för nio mål och fyra assist på 13 matcher i elitserien. Hon gjorde även ett mål i en av semifinalerna.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan