Annons

Annons

Annons

Nässjö

Ung man till sjukhus efter svår misshandel: ”Ett tillhygge användes”

Text: 

En man i 20-årsåldern misshandlades svårt på en fest i Solberga natten mot lördagen. Mannen slogs blodig och fick föras till sjukhus.

– Ett tillhygge ska ha använts i samband med händelsen, säger polisens Monica Bergström.

Polis larmades till en adress i Solberga natten mot lördagen. Där blev en man i 20-årsåldern så svårt misshandlad att han fick föras till sjukhus. OBS: Bilden är en arkivbild.

Vid 02.15-tiden natten mot lördagen larmades polis till en adress i Solberga i Nässjö kommun.

Ett bråk ska ha uppstått mellan två personer och en man i 20-årsåldern blev attackerad och slagen i huvudet. Enligt polisen ska ett tillhygge ha använts.

Annons

Annons

– Jag kan inte säga vad det rör sig om för tillhygge och jag vet inte om föremålet har tagits i beslag. Men den drabbade fick skador mot huvudet och blodvite ska ha uppstått, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Mannen fördes till Höglandssjukhuset i Eksjö. På lördagsmorgonen hade polisen inga uppgifter om skadeläget, men enligt Monica Bergström var personen vaken och talbar när ambulansen åkte iväg.

Många personer ska ha befunnit sig på adressen då en hemmafest pågick. Trots det har ingen gärningsman pekats ut, varken av vittnen eller offret.

– Jag vet inte hur långt man har kommit i det arbetet, men det senaste jag fick veta är att gärningsmannen fortfarande är okänd, säger Monica Bergström.

Polisen har upprättat en tjänstepliktsanmälan om misshandel.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan