Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: ”Kim har gett Eksjö positiv reklam över hela vårt land”

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Handlaren från Eksjö Kim Lindström.

Annons

Under veckoslutet kunde vi läsa här i tidningen om hur unge handlaren från Eksjö Kim Lindström reagerade på Gislaveds kommuns styvmoderliga beslut om att frånta de gamla på kommunens äldreboenden att dricka läsk till måltiderna.

Kim Lindström valde att själv köpa en pall med 480 liter läsk och köra de 14 milen från Eksjö till Gislaved för att visa medmänsklighet.

Annons

Som han själv uttryckte det i radio- och tv-intervjuer så har de äldre slitit sina yrkesliv, betalat skatt och under pandemin inte fått träffa sina barn och barnbarn och nu ska de inte ens få fortsätta att dricka läsk om de önskar.

Annons

Kim Lindström är en förebild som osjälviskt bryr sig om andra. Tack vare alla kunder som troget besöker hans butik kan han ge till andra av överskottet.

Under söndagen kunde vi läsa, höra och se på Rapport, TV4-nyheterna, riksradion, lokalradion, Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och i stort sett alla lokaltidningar från Västerbottenskuriren till Skånska Dagbladet hur de skrev om Eksjöhandlarens framgång efter sin kärlekshandling då Gislaveds kommun tog tillbaka beslutet.

Få personer har gett Eksjö så positiv reklam över hela vårt land som Kim Lindström.

Tacksam Eksjöbo

LÄS MER:

Mannen bakom läsken lättad efter kommunens besked: ”Det känns väldigt bra”

Här levererar Eksjöhandlaren 480 liter läsk till de äldre: ”Jag blev förbannad”

Till toppen av sidan