Annons

Annons

Annons

Motorcykelsport

De kör för Vetlanda mot Rospiggarna på tisdag

Vetlanda Speedway gästar Rospiggarna i tisdagskvällens match i Bauhaus-ligan. Laget som kommer att finnas med på plats består bland annat av Tomasz Gapinski och Brady Kurtz som gör sin tredje respektive fjärde match för säsongen.

Text

Filip Hjelmland, Vetlanda Speedway.

Bild: Oskar Mörnefält

Annons

Vetlanda Speedway har placerat sig i mitten av tabellen efter fem vinster och tre förluster hittills under säsongen. Efter två jämna matcher mot Masarna och Lejonen under förra veckan, där Vetlanda avgjorde först i det femtonde och sista heatet båda gångerna, är det nu dags för laget att ta sig an Rospiggarna.

På tisdag är det alltså återigen dags för match för Vetlanda Speedway, då ett bortamöte mot Rospiggarna står på programmet. Rospiggarna som i nuläget placerat sig strax bakom Vetlanda i tabellen och som har en seger mot Piraterna med sig i ryggen från förra veckan.

Annons

Annons

När Rospiggarna står för motståndet under tisdagskvällen ställer Vetlanda upp med ett lag som till stora delar liknar det som de besökte Masarna med förra veckan. Istället för Dominik Kubera tar dock Tomasz Gapinski plats som förare, som därmed gör sin tredje match i Bauhaus-ligan för säsongen.

Fakta: Laguppställningar

Rospiggarna:

Kim Nilsson

Patryk Dudek

Timo Lahti

Kai Huckenbeck

Adrian Miedzinski

Daniel Henderson

Vetlanda:

Tomasz Gapinski

Victor Palovaara

Brady Kurtz

Peter Ljung

Szymon Wozniak

Filip Hjelmland

Alexander Woetin

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan