Annons

Annons

Annons

Bandy

Edvardsson vald till ny ordförande i Vetlanda BK

I slutet av juli föreslogs Håkan Edvardsson som ny ordförande för Vetlanda BK av valberedningen. Under måndagskvällen hölls klubbens årsmöte, där det klubbades igenom att just Edvardsson tar över ordföranderollen.

Text

Håkan Edvardsson har valts till Vetlanda BK:s nya ordförande. Foto: Filip Borglin, Vetlanda BK.

Bild: Privat

Annons

Vetlanda BK höll sitt årsmöte i Hydro Arena under måndagskvällen. Med på programmet fanns dels att rösta fram en ny ordförande för klubben, då Daniel Cederlöf valt att avsäga sig uppdraget efter tre år.

Valberedningens förslag till ordförande presenterades för två veckor sedan i form av Håkan Edvardsson, 67. Edvardsson som sedan tidigare suttit med i styrelsen för VBK, men också varit VD för Vetlanda Arena AB fram till sin pension.

Annons

Annons

Nu står det alltså klart att det blir Edvardsson som tar över ordförandeklubban i Vetlanda BK, det efter att årsmötet röstat igenom valberedningens förslag.

– Det kommer att bli jättebra detta. Håkan är väl insatt i klubben och har väldigt bra koll, så det känns jättebra, säger Andreas Söderman, vice ordförande i klubben.

Årsmötet bjöd även på andra positiva nyheter för klubbens medlemmar, när årsredovisningen presenterades. VBK har ett resultat som visar på nästan 195.000 plus - det trots en säsong kantad av coronapandemin i ryggen.

– Det är väldigt positivt och något vi är oerhört stolta över att kunna presentera efter ett sånt här år, såklart. Vi har till stor del flera av våra medlemmar att tacka för detta positiva ekonomiska läge. Det är många som har ställt upp med insamlingar och liknande, vilket vi också har uppmärksammat under kvällens årsmöte, säger Söderman.

Utöver ordförandeposten valdes dessutom Elin Bexell, Sanna Sundberg och Henrik Gunnarsson in i styrelsen som ledamöter under två år framöver.

Läs mer: Han föreslås bli ny ordförande i VBK

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan