Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Eksjö

Eksjöfiket tipsar: Så lyckas du med kladdkakan

I samband med kladdkakans dag är det många som passar på att njuta av det klassiska bakverket. Men att få till en perfekt kaka är lättare sagt än gjort. Vilka är de vanligaste misstagen? Vi frågade Amanda Nykänen, som är butiksbiträde på Princess konditori.

Bild: Alexandra Sundberg

Annons

Det är många olika bakverk som har egna dagar i den svenska almanackan. I dag, den 7 november, är det kladdkakans dag. Den är enkel att göra och går lätt att variera. Kakan kom till Sverige 1968. Grundingredienserna i kakan är mjöl, ägg, smör, socker och kakao.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy