Annons

Annons

Annons

Annons

Eksjö

Sista chansen: Gå med i vår nya testpanel

Gillar du att testa och provsmaka? Då kanske du är den person vi söker till Smålands-Tidningens nya testpanel. Skicka in din ansökan nu!

Vill du ingå i SmT:s nya testpanel? Då vill vi ha din ansökan!

Bild: Alexandra Sundberg

Annons

Var hittar man den bästa semlan i Eksjö? Hur smarriga är årets glassnyheter? Vilken julmust är egentligen allra godast? Det är några av de frågor som SmT:s nya testpanel kan komma att ställas inför.

Vill du ingå i panelen? Då vill vi ha din ansökan!

Vi vill att testpanelen ska vara så bred som möjligt i åldersfördelningen. Vi ser också gärna att panelen består av skilda bakgrunder och erfarenheter.

Annons

Annons

Uppdraget att ingå i Testpanelen är tidsbegränsat och det är inget du får betalt för. Testerna kommer att genomföras i Eksjö på vardagar vid flera tillfällen under året.

I samband med testerna kommer en fotograf att filma och ta bilder, som kommer att publiceras ihop med texten. Materialet kommer att läggas ut på smt.se, i sociala medier och i papperstidningen.

Är du den vi söker till testpanelen? Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

Bild: Alexandra Sundberg

Skriv till oss och berätta om dig själv. Vi vill veta hur gammal du är, vilka intressen du har och varför just du skulle bli en passande panelmedlem. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter: vi vill ha komplett adress, e-postadress samt telefonnummer där vi lättast når dig.

Är du under 18 år kommer vi att vilja ha alla vårdnadshavares medgivande till ditt deltagande om du blir uttagen.

Du kan antingen mejla din ansökan till eksjored@smt.se eller skriva ett brev till Smålands-Tidningen, Södra Storgatan 14, 575 31 Eksjö. Skriv ”Testpanelen” i ämnesraden till ditt mejl eller i hörnet på ditt vanliga brev. Om du blir uttagen kommer vårt svar via e-post.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj.

Annons

Fakta

Så här ansöker du till Testpanelen – senast 31 maj 2022

Din ansökan måste innehålla:

• Namn.

• Ålder.

• Intressen.

• Motivering till varför du skulle passa bra i Testpanelen.

• E-post, adress och telefonnummer.

• Mejla ansökan till eksjored@smt.se och skriv ”Testpanelen” i ämnesraden.

• Om du blir uttagen kommer vårt svar via e-post.

Till toppen av sidan