Annons

Annons

Annons

krönika

Johan Hedberg
Vi finns alltid nära – för dig

Nära... ett ord som ger goda vibrationer. Och ett självklart val om jag med ett enda ord ska sammanfatta tidningens själ och hjärta.

Sedan tillkommer naturligtvis begrepp som trovärdighet, snabb rapportering och ett varierat innehåll.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bild: Robert Eriksson

Annons

”Nära” är för övrigt ledord i den kampanj som du den närmaste tiden kommer att möta i tidningen, på webben och i sociala medier. Där ger vi några exempel på hur begreppet “Nära” kan tolkas.

Närhet till läsarna upplever jag varje dag i samtal och mejl. I våra relationer är steget från tanke till handling inte långt när det gäller att göra sin röst hörd. Det engagemanget är mycket uppskattat. Nära var ordet!

Annons

Annons

Nära varandra var vi också i den stora läsarundersökning som genomfördes för ett tag sedan. Vi ville veta vad ni tyckte och önskade. Nära var svaret!

Dessutom framgick att ämnesområden som ni läsare ville se mer av är blåljus, brott och straff, vård och omsorg, landsbygdsfrågor och lokal sport.

Med ökade redaktionella resurser jobbar vi hårt för att leva upp till alla förväntningar. Hör gärna av dig med ros och ris!

Vi direktsänder allt fler lokala händelser. Det kan gälla lokala fotbollsmatcher och andra intressanta evenemang på Höglandet.

Vi har också utökat landsbygdsbevakningen. Det märks extra tydligt i mindre kommuner som Ydre, Aneby och Sävsjö, men även i kommuner som Vetlanda och Nässjö har tätorterna fått en betydligt bättre bevakning.

Din lokaltidning jobbar över ett brett register. Det handlar om kommunal bevakning, sport, skola, sjukvård, kultur – och det ska självklart vara nära.

Ibland är det overkligt nära, ibland svettigt nära. Det kan också vara jobbigt nära eller drömmigt nära. Häng med och kolla!

Avslutningsvis, hör gärna av dig med tips och synpunkter. Våra läsare är vår bästa nyhetskälla. Mig når du på telefon: 0380-575146 eller mejl: johan.hedberg@bonniernews.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan