Annons

Annons

Annons

Valet 2022

Missa inte: Förstagångsväljare läser SmT gratis

Det är mindre än tre månader kvar till valet. Tidningen gör nu en satsning och erbjuder dig som är mellan 18 och 25 år att läsa allt innehåll gratis på SmT.

Text

Med mindre än tre månader kvar till valet gör nu tidningen en satsning och erbjuder dig som är mellan 18 och 25 år att läsa allt innehåll gratis på SmT.

Bild: Carl-Henric Malmgren

Annons

Nu kommer en positiv nyhet för dig som är förstagångsväljare. Från i dag kan du läsa allt innehåll helt gratis på smt.se.

– Det här är en stor väljargrupp som ofta har medievanor där vi inte ingår eller har en ekonomi som inte tillåter en prenumeration. Samtidigt vet vi att det finns en vilja att informera sig inför valet, säger Johan Hedberg, chefredaktör på Smålands-Tidningen.

Annons

18-åriga Olivia Lundgren i Eksjö är en av de förstagångsväljare som nu kan läsa allt innehåll på smt.se gratis fram till valet.

Bild: Carl-Henric Malmgren

Annons

Ta del av erbjudandet här.

Alla förstagångsväljare kan alltså teckna en gratis digital prenumeration på SmT som gäller fram till valet. Det innebär att de kan ta del av all journalistik Smålands-Tidningen gör kring kommun-, region och riksdagsvalen den 11 september. Prenumerationen avslutas automatiskt efter valet så du behöver inte göra något själv.

Smålands-Tidningen finns digitalt även som nyhetsapp. Den kan du ladda ned via Appstore eller Google Play.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan