Annons

Annons

Annons

Ydre

Insändare
Hoppas det finns en gnutta dåligt samvete någonstans

”Det är vår förhoppning att det ska finnas en gnutta dåligt samvete någonstans och att alla tänker sig för när man hanterar eld i naturen”. Det skriver insändarskribenterna, efter skogsbranden på Torpön.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Denna obetänksamhet krävde en stor insats av räddningstjänsten, med extrainkallad semestrande personal till stora kostnader, förutom flera dagars brandvakt både av vår familj och av våra grannar”, skriver Familjerna i Förnäs i insändaren.

Bild: Johan Hedenberg

Annons

Dagens ris till dig som på något sätt slarvat med elden de senaste dagarna och förorsakat branden på Bodaberget 21 juli. En brand uppstår inte av sig själv och kan ligga och pyra flera dagar. Denna obetänksamhet krävde en stor insats av räddningstjänsten, med extrainkallad semestrande personal till stora kostnader, förutom flera dagars brandvakt både av vår familj och av våra grannar.

Annons

Dessutom skador på den natursköna platsen som är känd vida omkring. Det är vår förhoppning att det ska finnas en gnutta dåligt samvete någonstans och att alla tänker sig för när man hanterar eld i naturen.

Annons

Familjerna i Förnäs

LÄS MER: Räddningstjänstens skarpa uppmaning efter skogsbranden: ”Jätteonödigt”

LÄS MER: TV: Stor insats vid branden på Torpön – helikoptrar vattenbombade

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan