Annons

Annons

Annons

Bottenplacering för Eksjö i företagsrankning

Insändare
Eksjö har aldrig varit en företagsvänlig kommun

”Eksjö har väl egentligen aldrig varit en riktigt företagsvänlig kommun men nu får nog herr kommundirektör ta till en rödpenna i chefslönelistan”, tycker insändarskribenten Per Ferm.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Eksjö backar igen på företagsvänliga listan men Nina von Krusenstierna tror på förbättring, en inte alltför svår uppgift då vi ju ligger sist”, anser insändarskribenten.

Bild: Freddy Berg, Carl-Henric Malmgren

Annons

Eksjö backar igen på företagsvänliga listan men Nina von Krusenstierna tror på förbättring, en inte alltför svår uppgift då vi ju ligger sist.

Det känns väldigt snett på nåt sätt. Bland de tjänstemän som ju borde vara oerhört intresserade av bättre företagsklimat måste väl räknas kommundirektören (naturligtvis), samhällsbyggnadschefen (naturligtvis), och utan tvekan sektorschefen för tillväxt och utveckling, näringslivschefen, näringslivsutvecklaren!

Annons

Annons

Ett rimligt antagande är ju att ovan nämnda sektorschef inte är enbart chef över sig själv utan en sektor, ovisst hur stor, då har vi tre chefer, med direkt ansvar för utveckling av företag och näringsliv, och kanske två ”löpare” som skall verkställa dessa chefers förmodade beslut.

I sån sörja av chefer kan man väl inte förvånas över resultatet.

Eksjö har väl egentligen aldrig varit en riktigt företagsvänlig kommun men nu får nog herr kommundirektör ta till en rödpenna i chefslönelistan.

Hur vore det att öppna dörrarna i kommunhuset och vädra ut, och lås dem inte sen, utan visa att ni är till för kommuninnevånare (även företagare ) och inte tvärt om.

Verkar som ni är så viktiga att ni låser om er, det är snett på något sätt.

Per Ferm Eksjö

LÄS MER: Camilla, 59, ska vända bottentrenden i Eksjö: ”Fantastisk möjlighet”

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan