Annons

Annons

Annons

Eksjö

Insändare
Dundertabbe att ta bort vårdutbildningen i Eksjö

”Tar ni bort vårdutbildningen i Eksjö så gör ni en stor dundertabbe som är fel-fel-dubbelfel.” Det anser insändarskribenten Patrik.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten menar att förslaget att ta bort vårdutbildningen i Eksjö är fel.

Annons

Till alla politiker i Jönköpings län, förslaget om att lägga ner sjukvårdsutbildningen i Eksjö anser jag och många andra på Höglandet är helt fel, för utan sjukvårdsutbildning blir det svårare för arbetsgivarna på Eksjö lasarett samt vårdcentraler och inom äldreomsorgen och handikappomsorgen samt svårare för kommunens hemtjänst att få tag på kvalificerad utbildad personal.

Annons

LÄS MER: Dråpslaget mot sjukvården i Eksjö – populära utbildningen stoppas

Annons

I länet har vi många arbetslösa som kan tänkas testa på jobb inom vård och omsorgsbranschen. Jag och vi andra i Eksjö och övriga orter på Höglandet kräver med det bestämdaste att vårdutbildningen i Eksjö ska vara kvar. Tar ni bort vårdutbildningen i Eksjö så gör ni en stor dundertabbe som är fel-fel-dubbelfel.

För har ni politiker varit måna om att utbildning behövs för att rekrytera mer personal inom vården så ta ert ansvar och se till att vårdutbildningen i Eksjö ska vara kvar. Tack för kaffet.

Patrik

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan