Annons

Annons

Annons

På stan

Insändare
Vattenspelet har beslutats av tondöva politiker

”Det är tondövt och visar tyvärr på en kommunal politisk byråkrati utan flexibilitet och känsla för omvärldsförändringar”, skriver insändarskribenterna om beslutet att bygga ett vattenspel på Stora torget i Eksjö.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Carl-Henric Malmgren

Annons

Det är uppenbarligen så att medborgarna i Eksjö är kraftigt emot vattenspelet som planeras på Stora torget. Detta framgår bland annat på sociala media och massmedia. Enligt uppgift finns även protestlistor i omlopp.

Från politiskt håll har socialdemokraten Sebastian Hörlin i media uttalat att man nu är i ett läge där man måste besluta för projektet eller lägga ner det.

Annons

LÄS MER: TV: Vattenspelet väcker ilska: ”Helt meningslöst”

Annons

Trots den valmöjligheten väljer kommunstyrelsen i Eksjö att fortsätta projektet upp till en investering på 2,1 miljoner kronor. Driftkostnaden har man inte satt någon begränsning för!

Det är för många obegripligt att kommunstyrelsen inte har kraft eller förstånd att kunna lägga ner ett gammalt projekt som uppenbart inte är efterfrågat av kommuninvånarna.

Det är tondövt och visar tyvärr på en kommunal politisk byråkrati utan flexibilitet och känsla för omvärldsförändringar.

Vad månde komma?

Per Ihse, Rolf Abelsson, Mats Martinsson, Anders Johansson

LÄS MER: Efter kontroversiella beslutet – planerna för vattenspelet måste ritas om

LÄS MER: Kritiserade Eksjösatsningen klubbad – trots stor politisk oenighet: ”Djupt olyckligt”

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan