Annons

Annons

Annons

Årets lussekatt 2022

Populära tävlingen Årets Lussekatt är tillbaka – nominera din kisse här!

Nu är det dags igen: Årets Lussekatt ska utses. Har du den charmigaste, gulligaste eller ståtligaste katten hemma? Då kan du nominera din katt till Årets Lussekatt 2022 här! Och kom ihåg – bilden får gärna vara vintrig eller ha en extra julkänsla.

Text: 

Här är några av förra årets finalister.

Bild: Privat

Annons

Nu börjar det åter närma sig december och lucia – så nu kör vi igång succétävlingen Årets Lussekatt igen.

Förra året charmade Emilia Alvarssons katt Simba i tomteluva läsarna och tog hem segern. Är det din pälsklings tur i år?

Annons

Skicka in en bild på den katt du vill ska vara med samt en kort motivering varför. Glöm inte att lämna/skicka med ditt namn, mejladress och telefonnummer. Vi vill ha din nominering senast fredagen den 18 november.

Annons

Alla inskickade godkända bildbidrag deltar i vår första omröstning, där en jury utser tio finalister som presenteras den 25 november. De tio katter som får flest röster går vidare till den stora finalen. Där har du möjlighet att rösta på den katt du tycker ska bli Årets Lussekatt 2022.

Vinnaren presenteras på luciadagen, den 13 december. Fint pris utlovas!

Observera att vi endast tar emot nomineringar via webbformuläret nedan och att du bara kan nominera en katt och att du ska själv äga den.

Du kan också hitta formuläret via länken smt.se/lussekatten.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan