Annons

Annons

Annons

Vattenspel på Stora torget

Insändare
Något mera klantigt är svårt att åstadkomma

”Man måste verkligen fråga sig om det inte finns några politiker med beslutsfunktion som har kurage nog att ta ansvar för kommunens ekonomi och sätta stopp för ett spektakulärt projekt som vattenspel på vårt torg”, skriver en före detta förtroendevald och ekonom i en insändare.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Harri Sternljung, Carl-Henric Malmgren

Annons

När man tar del av informationen om det omtalade vattenspelet på torget blir man som skattebetalare milt sagt upprörd över detta. Något mera klantigt är svårt att åstadkomma. Det man känner är en frustration och ilska över hur kommunens tjänstemän och politiker hanterar våra skattepengar. Här lägger högavlönade tjänstemän ner mängder av dyrbar tid på ett projekt som de allra flesta av kommunens innevånare inte har efterfrågat, eller vill ha. Vad har projektet hittills kostat skattebetalarna?

Annons

Annons

LÄS MER: Läsarnas dom – så tycker de om vattenspelet: ”Släng idén i strimlaren”

Det känns som ett hån att i dagens ekonomiska läge, och en oviss framtid, satsa på vattenspel på torget, när behovet av medel till bland annat barnomsorg, skola och äldreomsorg är stort. Dessutom finns stora behov för underhåll av gator i hela kommunen. Och hur det gått med Österlånggatan, som skulle bli en så fin paradgata? Den är väl inte mer än halvfärdig.

Man måste verkligen fråga sig om det inte finns några politiker med beslutsfunktion som har kurage nog att ta ansvar för kommunens ekonomi och sätta stopp för ett spektakulärt projekt som vattenspel på vårt torg.

Lägg omedelbart ner projektet tycker

Fd. förtroendevald och ekonom

LÄS MER: TV: Vattenspelet väcker ilska: ”Helt meningslöst”

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan