Annons

Annons

Annons

Mordet på Tove

Insändare
Kan bara ana vad skitsnacket över brasan består av

”Din insändare ger bara dålig smak i munnen och oro i kroppen och ställer frågan, hur seriöst polisen egentligen ser på Toves död”, skriver Inger Lantz i en insändarreplik.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten menar att jägare pekas ut som skitsnackare över brasan.

Bild: Robbin Norgren, Alexandra Sundberg

Annons

En märklig inställning jägaren hade i sin insändare gällande Finndahl. Tillika samme man som är ansvarig för utredningen av Tove. Det drar löjets skimmer över alla jägare som pekas ut som skitsnackare över brasan.

Tror nog att de flesta människor, även jägare, kan fatta bättre beslut och se mer seriöst på sitt uppdrag än Finndahl. Dessutom tror jag att det var första gången Finndahl blev inbjuden till jakt av Persson.

Annons

Annons

Så man kan bara ana vad det skitsnacket över brasan kan bestå av. Mig veterligt har väl inte Leif GW Person någon tystnadsplikt. Han är väl vanlig pensionär med rätt att tycka.

Din insändare ger bara dålig smak i munnen och oro i kroppen och ställer frågan, hur seriöst polisen egentligen ser på Toves död.

Och hoppas den 20-åriga misstänkta flickan får en advokat som kan hjälpa till att kasta ljus över vad som egentligen skett i den här tragiska händelsen i Vetlanda.

Inger Lantz

LÄS MER: Trams att kalla det mutbrott när Finndahl jagar med en kompis

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan