Annons

Annons

Annons

Ydre

Olle vet hur man räddar maten i frysen: ”Äntligen ligger jag rätt i tiden”

Under hela sitt liv har Olle Forsell varit intresserad av mat och hur man bäst konserverar den. I dessa tider med elbrist och ekonomiska bryderier kommer hans kunskaper väl till pass. I mitten av januari håller han kurs i hur man kan ta till vara maten så att den håller längre utan att använda frysen.

Text

Bild: Josefine Ekman

Annons

– Nu ska vi väga den här, säger Olle Forsell och tar med sig en avlång nätpåse med lufttorkad fläskkarré, så kallad coppa, till en annan del av restaurangkökets utrymmen och lägger den på vågen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på smt.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan