Annons

Annons

Annons

På stan

Insändare
Nu har det gått för långt

”Nu har det gått för långt gällande trafiksituationen under morgontid utanför Linnéskolan. Varje morgon trängs bilar och kör sicksack och trängs även på trottoaren där barnen ska gå”, skriver pseudonymen ”En man som heter Ove” i en insändare.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

”Jag lämnar själv mitt barn på Linnéskolan varje dag och måste korsa gatan”, skriver insändarskribenten.

Bild: Tobias Karlsson

Annons

Nu har det gått för långt gällande trafiksituationen under morgontid utanför Linnéskolan. Varje morgon trängs bilar och kör sicksack och trängs även på trottoaren där barnen ska gå. Det gäller Jungfrugatan, där föräldrar lämnar av sina barn varje dag till skolan.

Skolans ledning har gått ut med brev gällande detta men det blir ingen förbättring, skolan har en aviserad av och påstigningsplats på Österlånggatan, men föräldrar verkar inte visa någon hänsyn till trängseln och trafikfaran som uppkommer på Jungfrugatan.

Annons

Annons

LÄS MER: Förälderns ilska – har tröttnat på trafikkaoset vid skolan

Jag lämnar själv mitt barn på Linnéskolan varje dag och måste korsa gatan, man får verkligen se sig för då bilar svänger ut utan att blinka och kör upp på trottoaren för att kunna släppa av sina barn. Har varit nära en eller två gånger att vi blivit påkörda av stressade föräldrar.

En vädjan för oss som bor i närområdet, snälla använd Österlånggatan som är byggd för detta ändamål. Det är inte ok att använda trottoaren med en bil där massa barn är på väg till skolan.

Framtida överträdelser kommer dokumenteras och anmälas.

En man som heter Ove

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan