Annons

Annons

Annons

Testpanelen

Ta chansen: Gå med i vår testpanel

Gillar du att testa och provsmaka? Då kanske du är den person vi söker till Smålands-Tidningens testpanel. Skicka in din ansökan nu!

Text

Bild: Alexandra Sundberg

Annons

Var hittar man den bästa semlan? Vilken sorts chokladdryck bör man undvika? Och vilken julmust är egentligen allra godast? Det är några av de frågor som testpanelen kan komma att ställas inför.

Vill du ingå i panelen? Då vill vi ha din ansökan nu!

Vi vill att testpanelen ska ha så stor åldersfördelning som möjligt. Vi ser också gärna att panelen består av skilda bakgrunder och erfarenheter.

Annons

Uppdraget att ingå i testpanelen är tidsbegränsat och det är inget du får betalt för. Testerna kommer att genomföras i Eksjö på vardagar vid flera tillfällen under året.

Annons

Förra årets testpanel fick bland annat provsmaka åtta sorters ketchup. De har även testat kanelbullar, semlor, julmust, tacosås och mycket annat. Nu söker vi deltagare till en ny testpanel.

Bild: Carl-Henric Malmgren

I samband med testerna kommer en fotograf att filma och ta bilder, som kommer att publiceras ihop med texten. Materialet kommer att läggas ut på vår nyhetssajt, i sociala medier och i papperstidningen.

Skriv till oss och berätta om dig själv. Vi vill veta hur gammal du är, vilka intressen du har och varför just du skulle bli en passande panelmedlem. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter: vi vill ha komplett adress, e-postadress och telefonnummer där vi lättast når dig.

Är du under 18 år kommer vi att vilja ha alla vårdnadshavares medgivande till ditt deltagande om du blir uttagen.

Du kan antingen mejla din ansökan till eksjored@smt.se eller skriva ett brev till Smålands-Tidningen, Södra Storgatan 14, 575 31 Eksjö. Skriv ”Testpanelen” i ämnesraden till ditt mejl eller i hörnet på ditt vanliga brev. Om du blir uttagen kommer vårt svar via e-post.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj.

Fakta

Så här ansöker du till testpanelen – senast 31 maj 2023

Din ansökan måste innehålla:

• Namn.

• Ålder.

• Intressen.

• Motivering till varför du skulle passa bra i testpanelen.

• E-post, adress och telefonnummer.

• Mejla ansökan till eksjored@smt.se och skriv ”Testpanelen” i ämnesraden.

• Om du blir uttagen kommer vårt svar via e-post.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan