Annons

Annons

Annons

Kolla in nya livesportsidan på Smålands-Tidningen!

Smålands-Tidningen fortsätter skruva upp sin satsning på livesänd sport.

Därför får den nu ett nytt hem på smt.se och i appen – och flyttar nu in i +Allt-paketet.

– Detta är ett stort lyft för alla läsare som älskar livesport, säger Johan Hedberg, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Text

Svenska basketligan, lokalfotboll och SM-tävlingar i längdskidåkning och skidskytte. Det är ett litet utdrag av all den sport som Smålands-Tidningen direktsänder. Nu ökar dessutom satsningen på livesport genom att tidningen gör det lättare för dig som prenumerant att navigera bland all livesport på sajten och i appen. Den splitternya undersidan smt.se/livesport ska underlätta både för den som ska se dagens match och för den som vill se vad som kommer längre fram.

Annons

Annons

– Livesport har länge varit en viktig och omtyckt del av vårt innehåll. Den nya livesportsidan är nästa steg för att förbättra upplevelsen för våra läsare. Sidan gör paketeringen av livesport både snyggare och tydligare, och liknar innehållet på de stora streamingtjänsterna, säger Johan Hedberg och fortsätter:

– Det blir också enklare att skaffa sig en överblick över vilka livesändningar som kommer framöver. Det blir extra viktigt nu när vi har stora Nässjö Basket-fans som inte vill missa en enda match från Svenska basketligan till hösten.

Så här ser Smålands-Tidningens nya livesport-sida ut.

Från och med nu hittar du kommande, pågående och spelade matcher på den nya livesportsidan. Där kommer även olika klipp och höjdpunktspaket som publiceras på Smålands-Tidningen att samlas.

– Detta är ett stort lyft för alla våra läsare som älskar livesport, säger Johan Hedberg.

Om man även fortsättningsvis vill kunna ta del av livesporten på smt.se så krävs det att man har något av paketen "Total" eller "Digital premium".

Även det nya +Allt-paketet, där även DN och Expressen ingår, ger tillgång till allt innehåll på Sporten. Läs mer om +Allt-paketet här.

Annons

Är du papperstidningskund har du också tillgång till all livesport på smt.se.

Klicka här för att komma direkt till nya livesportsidan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan