Annons

Annons

Annons

Eksjö

Insändare
”Styr bara en person SD i Eksjö?”

När SmT sökte Sverigedemokraterna för kommentar hänvisades alla frågor till Ulf Svensson, partiets gruppledare och presskontakt. Nu undrar insändarskriventen om det bara är en person som styr SD.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten undrar om bara en person styr Sverigedemokraterna i Eksjö.

Bild: Tobias Karlsson

Annons

Sverigedemokraternas svar angående Smålands-Tidningens reportage om den aktuella debatten kring dragqueens tyder på att företrädaren lämnar felaktig information.

Vi som följer fullmäktige på webb-tv undrar vad ett av kommunens största partier håller på med, verkar inte ha någon uppfattning om det aktuella ämnet.

När man läser protokollet verkar det som SD inte fungerar utan är på väg att spåra ur totalt. Senast saknades en ledamot dessutom verkar det som bara Ulf Svensson får svara på alla frågor och prata i fullmäktige. Vad har de andra för uppgift? De verkar som marionetter utan att ha något ansvar, då Ulf Svensson svarar på allt. Bestämmer han allt också?

Annons

Annons

Han sitter i sex nämnder samt regionen och kyrkofullmäktige, övriga inröstade verkar var ersättare med något undantag. Han och tre av hans nära anhöriga styr tydligen SD i Eksjö.

Torparen

LÄS MER: SD-toppen duckar debatten om kontroversiella sagostunden

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan