Annons

Annons

Annons

Bandy och basket – här är veckans livesändningar på Smålands-Tidningen

Som tidigare rapporterat kommer du kunna se mängder av direktsänd sport på sajten under hösten och vintern. Den här veckan är det i form av bandy och basket.

Se Vetlanda BK och Nässjö Basket i direktsändning på sajten den här veckan.

Bild: Fredrik Johansson, Peter Gustafsson

Annons

Efter förra säsongens slut har Smålands-Tidningen säkrat sändningsrättigheter för flera serier med lokala lag. Det rör sig om bandyns elitserier och svenska cup på dam- och herrsidan, Hockeyettan och Svenska Basketligan herr.

Den här veckan visas två matcher i direktsändning på sajten. Läs i faktarutorna nedan hur du gör för att se matcherna.

Onsdag, 20 september, 18:50: Vetlanda BK–IFK Vänersborg i svenska cupen - klicka här för att komma till sändningen.

Annons

Annons

Fredag, 22 september, 18:54: Nässjö Basket–Uppsala Basket i ligapremiären i Nässjö Sporthall - klicka här för att komma till sändningen.

Fakta

Titta hit – så ser du livesporten på Smålands-Tidningen

Från och med seriestarterna sänder Smålands-Tidningens alla Vetlanda BK:s, Skirö AIK:s, Nässjö Baskets och Tranås AIF:s seriematcher. Bortamatcher, hemmamatcher och slutspelsmatcher kommer visas direkt på smt.se/livesport.

För att ta del av sändningarna krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Smålands-Tidningens e-tidning eller papperstidning (paketen som heter Digital Premium eller Total).

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom – alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan