Bemanningsföretaget Framtiden har vuxit sedan starten 2004. Företaget hjälper kundföretag i bland annat Höglandet och Jönköpingstrakten att hitta rätt personal. Under 2016 ökades omsättningen med 75 procent.

Framtiden

Bemanningsföretag som startade 2004 i Jönköping. I dag har företaget sju kontor på olika orte..

Framtiden

Bemanningsföretag som startade 2004 i Jönköping. I dag har företaget sju kontor på olika orter i Sverige. Bland annat i Göteborg, Malmö och Stockholm.

De hjälper de flesta branscher men är specialister inom områdena IT/teknik, ekonomi/finans, kontor, lager och industri.

— Vi har haft ett otroligt år tillsammans på Framtiden. Den utveckling och tillväxt vi har genomgått 2016 saknar helt motstycke i vår egen historia och vi ser fram emot 2017, säger Marcus Hökenklo.

Redan i januari anställs 60 nya interna medarbetare. 40 av dem är säljare som träffar kundföretagen. 15 kommer arbeta med rekryteringsprocessen och bland annat intervjua lämpliga kandidater. Ytterligare fem personer kommer arbeta internt på kontoret med ekonomi och IT.

Unga talanger

Annons

Företaget hjälper de flesta branscher men är specialister inom områdena IT/teknik, ekonomi/finans, kontor, lager och industri.

— Vi tar reda på vilka behov som kundföretagen har och sedan hjälper vi dem med att leta efter personer som kan jobba hos dem.

Personalen på Framtiden sköter hela rekryteringsprocessen.

— Vi är specialister på att rekrytera unga talanger som är i början av sin karriär, till rätt företag, säger Marcus Hökenklo.

Målet är att bli 226 internt antal anställda, vilket innebär att företaget tillsammans med de uthyrda konsulterna kommer att sysselsätta cirka 1 200 personer i slutet av 2017.

— Att bygga vårt bolag runt att samla rätt grupp av människor är en stark strategi. Ingenting är viktigare än vilka vi är, avslutar Marcus Hökenklo.