Smålands-Tidningen

Annons

Advokat Uno Karlsson om överklagan: ”En serie olyckliga omständigheter”

Advokat Uno Karlsson om överklagan: ”En serie olyckliga omständigheter”

Hovrätten bör ogilla åtalet i sin helhet. Det menar försvarsadvokat Uno Karlsson när han överklagat tingsrättens dom gällande hans klient som dömdes till 18 års fängelse för mord, mordförsök och grov misshandel.
— Han har inte gjort det som påstås, förklarar han.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

De drog längsta strået i Lucia Cup

Här är vinnarna i årets Lucia cup-turnering. Det blev Nässjöbaserade "BK Bollen är rund" som drog det längsta strået efter en jämn finalmatch mot regerande mästarna i "Möter". I Högstadiecupen segrade Fc Begernalle.

De vill hjälpa människor tillbaka till livet - ”många som mår dåligt”

I 15 år har TTL Höglandet varit ett stöd för människor, vars tillvaro vänts upp och ner till följd av livskriser, utbrändhet eller psykisk ohälsa. Den ideella föreningens verksamhet är ett värdefullt komplement till befintlig hälso- och sjukvård.

Klart med nytt gymnasieprogram i Eksjö: "Äntligen kan jag säga, nu kör vi"

Nu är det klart att Eksjö gymnasium får ett nytt gymnasieprogram till läsåret 2019/2020. Det är bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning på husbyggnad. Industritekniska programmet kommer däremot inte att vara kvar i programutbudet.

De söker fler kontaktpersoner

Behovet av kontaktpersoner ökar. Nu hoppas ansvariga på kommunen att fler vill vara ett stöd för människor som är i behov av det.

Klasskamrater kämpar för utvisningshotade Maria Angelica

Efter 13 år i Sverige hotas Maria Angelica Sergeeva av utvisning. Nu sluter hennes klasskamrater på Brinellgymnasiet upp i ett försök att rädda henne kvar.

Grov misshandel utomhus i Tranås

På söndagskvällen spärrade polisen av ett område i Diplomatstaden i Tranås efter att en man blivit grovt misshandlad av flera gärningsmän. Enligt polisen kan mannen ha blivit slagen med ett pistolliknande föremål.

Nu har Vreeswijk hittat julkänslan – ”Pappa var ointresserad av julen”

Som barn betydde julen ingenting. Som vuxen har Jack Vreeswijk dock funnit kärleken till högtiden hans far var ointresserad av, inte minst tack vare sitt eget föräldraskap.

Definitivt nej till förslag

Det blir inget nytt seniorboende i Hjältevad, och inte heller någon åtgärd av trafiksituationen vid Ränneborg, i närtid. Det beslutade politikerna definitivt i veckan.
Artikel 2 av 9
De drog längsta strået i Lucia Cup
Tillbaka till startsidan