Smålands-Tidningen

Annons

Alla vill inte fira med fibertårta

Alla vill inte fira med fibertårta

På lördag ska det firas att hela kommunen är ansluten till fiber. Men de som fortfarande saknar anslutning tycker det är fel att ställa till med tårtkalas.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Fin utmärkelse till Aneby Rotaryklubb

Aneby Rotaryklubb har fått en fin utmärkelse. Föreningen har uppmärksammats för sitt förtjänstfulla arbete.

Nässjöprodukter uttagna till basket–NM

Nässjö Basket fortsätter att leverera spelare till landslagen.
Nu har flera nuvarande och förre detta Nässjöspelare blivit uttagna till att representera Sverige på Nordiska Mästerskapen

Brandrisken sätter stopp för naturvårdsbränningen – projektledningen medveten om risk och oro

Den planerade naturvårdsbränningen i Naturreservatet Stolpaberg kommer inte att genomföras imorgon den 25 juni. SMHI gick under måndagen ut med en varning för mycket stor brandrisk Götaland och Svealand. Det är anledningen till att den planerad naturvårdsbränningen vid namn Naturreservat Stolpaberg 1 skjuts fram.

Folkdräkten – från finkläder till utställningsobjekt

Folkdanslaget i Eksjö vill bjuda på en bit ur svensk historia. Nu ska de hålla utställning NBV:s lokaler med vernissage på tisdag och öppet hus fram tills lördag.

Svan orsakade pådrag mitt i centrala Tranås

Måndagens stora kändis i Tranås var den svan som orsakade ett stort pådrag mitt i centrala Tranås. Djurambulansen fick komma till undsättning för att hjälpa djuret, som nu förs till ett viltrehab.

Restaurang och butik flyttar in i Fenixhuset

Nu är det klart! En restaurang med streetfood från Norrland flyttar in i Fenixhuset. Det sker i sällskap med butik som säljer klockor och smycken, ytterligare en hyresgäst.

Snyggare, snabbare och smidigare - ladda ner SMT:s nya nyhetsapp

I ett år har tidningens ägare Hall Media arbetat med Smålands-Tidningens nya nyhetsapp. Nu kommer resultatet - med bättre design, ett nytt nyhetsflöde och möjlighet att styra över pushnotiserna.
– Vi vill ge läsarna en upplevelse av toppklass - och det kan vi nu, säger Herman Nikolic, redaktionell chef.

Sandquist: "Det är dags för nya hjältar och ny historia"

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Malin Moströms kvittering och Josefin Öqvist sena avgörande och efterföljande glädje. Sverige slog ut Kanada och tog sig till final.
Men då var då och nu är nu.
Nu är det dags för nya hjältar att födas och en ny historia att skrivas. Det är dags för Caroline Seger, Linda Sembrant och Stina Blackstenius att ta plats i mitt minne.
Artikel 2 av 9
Fin utmärkelse till Aneby Rotaryklubb
Tillbaka till startsidan