Emma Johnsson åkte egentligen ur årets upplaga av tv-programmet Bachelor i förra veckan då endast tre tjejer återstod. I en intervju med tidningen hintade hon redan då om att mer skulle hända dock, och nu verkar det vara dags. Efter tisdagskvällens final i programmet visas på onsdag och torsdag två studioprogram för att knyta ihop årets säsong, och det är då det briserar.

— Då släpper jag en bomb. Men jag vet inte hur de klippt ihop det så det ska bli sjukt spännande för mig att se också, berättar Emma för tidningen.

Annons

Studioprogrammen är inspelade i mitten av september, drygt tre månader efter hemkomsten från inspelningarna på Aruba, men vad bomben består av kan Emma inte avslöja på förhand.

— De andra deltagarna visste i stort sett ingenting, för varken jag eller Sebastian har pratat om det, och det var bara vi som visste sanningen.

— Det ska bli fruktansvärt intressant att se hur de andra tjejerna reagerar på den här bomben. Vad de har tyckt, och tänkt och sagt om mig bakom min rygg.

Den som vill ha ett kort smakprov kan redan nu gå in på Bachelors sida på Facebook där man i ett klipp kan se Emma säga:

— Ska vi ta och släppa en bomb till Sebastian?

Sebastian ser nervös ut och säger:

— Ja, gör det. Kom igen.

TV4