FOTBOLL Att det är tidernas match för spelarna i Myresjö/Vetlanda som väntar under lördagseftermiddagen skriver det svenska exproffset i Grekland under på.

– Jag minns själv när jag fick möta Malmö i cupen när jag spelade med Husqvarna. Det är det här som är tjusningen med cupen att de små lagen kan ta sig vidare och få spela stora matcher, berättar Bjärsmyr som ursprungligen kommer från småländska Hestra.

Han har själv goda minnen från just att möta Myresjö.

– Myresjö är ju ett klassiskt division 2-lag. Jag minns att jag vann division 2 med Husqvarna på Myrvalla så jag har goda minnen från att möta dem.

Göteborg fick bara oavgjort i gruppspelspremiären mot Trollhättan men enligt Bjärsmyr så är det ett lag i harmoni som kommer till Heds i eftermiddag.

– Vi har fått in en tränare (Jörgen Lennartsson) som verkligen vill spela fotboll. Men vi har haft en stor omsättning på spelarna och det är mycket nytt i laget. Men känslan är god och personligen så känns det bättre än förra året. Jag känner mig mer vältränad nu och ser verkligen fram emot den här säsongen.

Men poängförlusten mot Trollhättan i första omgången kan bli dyrbar.

– Nu har vi satt oss i ett läge där vi måste vinna, säger Bjärsmyr.