Annons

Colins rockgrupp tävlar i Minimello

Colins rockgrupp tävlar i Minimello

En hårdrockssjungande grupp som kallar sig för Thunder fick vidare direkt till final i Barnkanalens program Minimello. Det är Colin Norss från Eksjö som har lyckats fånga publikens intresse.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Efter bussupproret i Värne: Många ville ha svar på sina frågor

Med bestämda steg klev Värnebor med omnejd in i hembygdsgården för att försöka få svar på sina frågor med anledning av att busslinje 356-Eksjö-Värne läggs ner. Under kvällen följde sedan en förhållande vis konstruktiv diskussion där representanter från Eksjö kommun och JLT fick redogöra för sina tankegångar bakom sina beslut och även svara på åhörarnas frågor.

Jakob röt ifrån om snöröjningen – nu hyllas hans inlägg: ”Många har åsikter om snön"

Snöröjaren Jakob Junvik fick nog av folks synpunkter på snöröjningen efter det kraftiga snöfallet i Mullsjö och skrev av sig på Facebook.
Inlägget hyllas nu i sociala medier.
– Det är redan ett flertal som har stoppat mig när jag är ute och kör och sagt att de är nöjda och att de har förståelse att det tar tid, säger Jakob Junvik.

Önskemål om vit gatsten kan avslås

Den som är uppmärksam har säkert sett att det finns flera olika markeringar i Stora torgets gatsten i Eksjö. I ett medborgarförslag framfördes önskemål om att vit gatsten skulle placeras ut på torget, för att visa hur torget såg ut innan branden 1856. Det visar sig att det redan finns gatsten som har liknande uppgift.

Historiskt ögonblick när avtal för höghastighetsbanan skrevs på

På fredagsförmiddagen möttes representanter från Region Jönköpings län samt Jönköping, Värnamo och Tranås kommuner, för att underteckna sina avtal med Sverigeförhandlingen.
— Vi är övertygade om att det här kommer förändra framtiden för Jönköping, regionen och hela landet, säger Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Skadad patient vill veta vem som är ansvarig

Mihailo Stefanovic vill veta vem som är ansvarig för de skador han ådrog sig vid trafikolyckan under transporten med lättvårdsambulansen. Men att få ett svar på den fråga är inte helt enkel.

Gymnasiechefen efter vapenbrottet: ”Vi ser allvarligt på det”

När elever upptäcktes med ett vapenlikande föremål på skolgården agerade ledningen på Eksjö gymnasium direkt.
— Vi ser allvarligt på det, naturligtvis, säger gymnasiechefen Anna Ullman, efter att tre elever greps av polis på onsdagen.

Stort pådrag efter villabrand – granne slog larm

Det började att brinna i entrén på en villa i Bodafors på torsdagsförmiddagen.
En granne slog larm efter en kraftig rökutveckling från fastigheten.

Här engagerar sig Höglandet i Musikhjälpen

Musikhjälpens årliga vecka är i full gång och pengar samlas in på många olika sätt runtom i landet. I artikeln listar vi olika engagemang som görs runtom på Höglandet.
Artikel 2 av 9
Efter bussupproret i Värne: Många ville ha svar på sina frågor
Tillbaka till startsidan