Redan föregående år hölls en VIP-kväll på Kvarnkulla Trädgård på temat Bröllop. Men i år utvecklas konceptet ytterligare med en bröllopsmässa.

– Det började med vårt nätverk av duktigt yrkesverksamma kontakter som vi tycker är bra och därför vill rekommendera. Sedan var det inte så mycket som fattades, berättar Ann-Cathrine om idéns födelse.

På lördag kommer mässan att äga rum på Kvarnkulla Trädgård fullspäckad med bröllopsinspiration att hämta hem.

– Till mässan har vi bland annat bjudit in guldsmed, frisör, videograf och tjejer som bakar, säger Amanda Nilsson.

Andra inspirationsmoment som kommer att erbjudas under dagen är uppvisning av blomsterarrangemang och sångframträdande av Amanda Nilsson. Är det svårt att bärga sig till mässan så kommer det, även i år, att hållas en VIP-kväll på onsdag. Kvällen har begränsade platser och kräver därför en föranmälan.

Framtiden

Familjen Nilsson är minst sagt företagsamma och i sommar ska deras trädgård åter delta i Tusen Trädgårdar.

– Det brukar bli en mysig dag för familjen då barnen älskar att leka med djuren och i trädgården, säger Amanda.

Men utöver dessa event har Kvarnkulla Trädgård regelbundet öppet varje vecka, något som i år väntas fortgå ända fram till jul.

Annons

– Vi finns inte bara under sommarsäsongen utan är här även resten av året, säger Ann-Cathrine.

Vidare verkar det finnas många tankar inför framtiden och någon oförmåga till att förverkliga sina visioner syns inte till.

– Jag minns när jag var liten att mamma hade en vision om att ha vatten här i trädgården. Men då det inte gick just då planterade hon istället en rabatt helt i silver och blått, berättar dottern Amanda Nilsson och pekar på den plats där det numera forsar vatten.

– Vi är praktiskt lagda helt enkelt, säger Ann-Cathrine med ett brett leende.