I fredags lanserades Borgs Skors nya och utvecklade webbshop. Webbshopen har legat nere i ett halvår och det är nu en helt annan slags sida vi möter då vi klickar oss in till onlinebutiken.

— Lagersaldot är nu hopknutet med vad som finns i butik, vilket gör det smidigt för kunderna, säger butiksägaren Fredrik.

Bredda målgruppen

Många kunder reser långt för att ta sig till butiken och de kan nu med några enkla klick se över ifall deras storlek finns innan de åker iväg.

Annons

— Webbshopen är ett komplement till butikerna och kommer aldrig att ersätta dem. Kundservice är något vi värderar högt och vi ser webbshopen som ett skyltfönster där kunderna kan kika in inför shoppingen, säger han.

I och med webbutvecklingen hoppas man även på att kunna bredda målgruppen genom att nå ut till en yngre generation som handlar mer på nätet.

Unikt utbud

Många butiker i Eksjö har tvingats stänga ned det senaste vilket kan tyda på ett tufft butiksklimat, men Fredrik anser sig inte känt av detta. Han talar istället om framgång och årliga ökningar för företaget.

— Har man rätt och bra grejer att erbjuda så finns det en stor kundkrets i Eksjö. Många åker hit för stadens unika utbud av butiker och det gäller bara att lära sig utnyttja detta, säger Fredrik.

Nyöppningen i Jönköping gått över förväntan och man hoppas på en fortsätt tillväxt och framgång då staden har en stor marknad att erbjuda.