Eksjöbördige Johan Gustafsson uttagen i skytte–VM - Smålands-Tidningen
Smålands-Tidningen

Annons

Eksjöbördige Johan Gustafsson uttagen i skytte–VM

Eksjöbördige Johan Gustafsson uttagen i skytte–VM

Han är en rutinerad VM–skytt då han gör sitt sjätte världsmästerskap i rad. Årets tävling går av stapeln i Sydkorea i höst, och Johan Gustafsson ser fram emot det.
– Det känns fantastiskt, säger han.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Butiken i centrum byter ägare – efter 43 år

Eksjöprofilen Anders Wahlberg, som drivit Klädhuset i 43 år, har sålt affären. Inom kort tar en annan lokal profil över verksamheten.

Vårdföretag storsatsar på Höglandet

Fideli Omsorg AB expanderar kraftigt på Höglandet. Företaget bygger nya gruppbostäder i Tranås och Nässjö och utökar verksamheten i Eksjö.
Satsningen kommer att innebära ett 30-tal nya arbetstillfällen.

Ing 2 kan komma att växa - en kraftig utökning av armén diskuteras i försvarsberedningen

Landets tyngsta försvarspolitiker laddar för en ny rapport fylld med sprängstoff. Innehållet väntas få avgörande betydelse för verksamheten på Ing 2, Swedec och övriga förband under 2020-talet.

Socialens budget inte så dålig som förväntat – men ändå inte bra

Prognosen visade på ett underskott på drygt 37 miljoner kronor. Bokslutet för 2018 visar att sektorn har hämtat hem nästan 14 miljoner kronor.
– Det här är ett positivt resultat även om vi har ett stort arbete framför oss för att vi ska ha en budget i balans, säger Patrik Karlsson, socialchef.

Polis frias efter hundattack – se när offret filmar attacken

En hundförare beordrade i juni förra året sin tjänstehund att attackera en man som inte var misstänkt för något brott i en kommun på Höglandet. Hunden bet mannen i magen och polisen åtalades för tjänstefel efter händelsen – men friades. Se filmen från den plötsliga hundattacken.

Besked om nya inomhushallen: ”Vi tror att vi kan lösa det här”

Projektgruppen för en ny inomhushall har fått ett viktigt besked. Nu återstår bara en liten pusselbit innan bygget kan starta.
– Vi bara ska genomföra det här, säger Kenneth Råsberg.

Se hela listan: Lokala kända krogar får White Guide-stämpel

Fem nya restauranger i Småland kvalar in i årets prestigefyllda White Guide-lista. Bland annat El Duderino i Jönköping och Madame Brasserie & Café Värnamo.
– Fantastiskt roligt och hedrande, tycker Alexander Larsson, delägare av El Duderino.

HjärtLung håller traditionen vid liv: ”Åker på mycket resor"

Fikatraditionen är dessvärre bruten men medlemmarna i HjärtLung gjorde sitt bästa för att informera allmänheten när de under traditionsenliga former stod på Kronans apotek och Höglandssjukhuset under den här hjärtliga torsdagen.
Artikel 2 av 9
Butiken i centrum byter ägare – efter 43 år
Tillbaka till startsidan