Smålands-Tidningen

Annons

Erik Lindfelt: Varför bränner kommunen av miljoner på gladiatorkamp?

Erik Lindfelt: Varför bränner kommunen av miljoner på gladiatorkamp?

Varför bränner kommunen miljoner på gladiatorkamp medan biblioteken och Österängens konsthall kämpar med ekonomin, undrar Erik Lindfelt.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Nässjöprodukter uttagna till basket-EM

Nässjö Basket fortsätter att leverera spelare till landslagen. Nu har flera nuvarande och förre detta Nässjöspelare blivit uttagna till att representera Sverige på Europamästerskap.

Brandrisken sätter stopp för naturvårdsbränningen – projektledningen medveten om risk och oro

Den planerade naturvårdsbränningen i Naturreservatet Stolpaberg kommer inte att genomföras imorgon den 25 juni. SMHI gick under måndagen ut med en varning för mycket stor brandrisk Götaland och Svealand. Det är anledningen till att den planerad naturvårdsbränningen vid namn Naturreservat Stolpaberg 1 skjuts fram.

Folkdräkten – från finkläder till utställningsobjekt

Folkdanslaget i Eksjö vill bjuda på en bit ur svensk historia. Nu ska de hålla utställning NBV:s lokaler med vernissage på tisdag och öppet hus fram tills lördag.

TV: Svan orsakar pådrag mitt i centrala Tranås

En svan ska ha gjort en rejäl kraschlandning i centrala Tranås på måndagseftermiddagen. Just nu väntar man på att djurambulansen ska komma till undsättning.

Restaurang och butik flyttar in i Fenixhuset

Nu är det klart! En restaurang med streetfood från Norrland flyttar in i Fenixhuset. Det sker i sällskap med butik som säljer klockor och smycken, ytterligare en hyresgäst.

Snyggare, snabbare och smidigare - ladda ner SMT:s nya nyhetsapp

I ett år har tidningens ägare Hall Media arbetat med Smålands-Tidningens nya nyhetsapp. Nu kommer resultatet - med bättre design, ett nytt nyhetsflöde och möjlighet att styra över pushnotiserna.
– Vi vill ge läsarna en upplevelse av toppklass - och det kan vi nu, säger Herman Nikolic, redaktionell chef.

Sandquist: "Det är dags för nya hjältar och ny historia"

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Malin Moströms kvittering och Josefin Öqvist sena avgörande och efterföljande glädje. Sverige slog ut Kanada och tog sig till final.
Men då var då och nu är nu.
Nu är det dags för nya hjältar att födas och en ny historia att skrivas. Det är dags för Caroline Seger, Linda Sembrant och Stina Blackstenius att ta plats i mitt minne.

Sänkt straff för krogmisshandel i Eksjö

Krogarbetaren i Eksjö misshandlades svårt. Mannen i 25-årsåldern, som dömdes för den grova misshandeln, får nu sitt fängelsestraff sänkt. Hovrätten sänker även skadeståndet väsentligt jämfört med tingsrättens dom.
Artikel 2 av 9
Nässjöprodukter uttagna till basket-EM
Tillbaka till startsidan